Over mezelf

Mijn Art of Being

Na een carrière van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven heb ik ervoor gekozen mij toe te __optimized__24008_allerlei prive 491leggen op datgene waar mijn hart naar uitgaat: mensen en organisaties begeleiden en inspireren om duurzaam en betekenisvol te bewegen in werk en leven. Zodat ze meer energie, goesting, bevlogenheid, betrokkenheid en een betere communicatie met zichzelf en de anderen creëren, waardoor hun welbevinden groeit.

Mijn opleiding als Master in Sociaal Werk en mijn jarenlange ervaring in HR-management, binnen zowel non-profit- als profitorganisaties, geven me een grondige achtergrond en expertise. Daarbij vind ik het belangrijk om zo professioneel mogelijk te werk te gaan. Ik volg dan ook regelmatig gecertificeerde professionele coachingopleidingen (ACTP – Accredited Coach Training Program) om mijn praktijk kwalitatief te verrijken. Ik ben onder meer opgeleid in oplossingsgericht en kracht- en zijnsgericht coachen, verbindende communicatie, stress- & burnoutbegeleiding, gestalttherapie en volgde de vakopleiding Organisatiecoach. Daarnaast neem ik regelmatig deel aan intervisies met collega’s.

Vakliteratuur is een derde bron van inspiratie en professionalisering.

Ik ben lid van de beroepsvereniging NVAGT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie), de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches, en ICF (International Coach Federation).

Mijn Art of Giving

Coaching en consultancy zijn een co-creatie. Ik luister en stem me af op jouw vragen, je noden en je gewenste situatie. In dialoog en interactie exploreren we samen en komen we tot duidelijke antwoorden die jezelf of je medewerkers en organisatie vooruit helpen.

Ik houd van een creatieve, speelse en dynamische aanpak en ben niet bang om  te triggeren, te spiegelen en uit je comfortzone te lokken. Ook je fysieke lichaam of de structuren en systemen van een groep, vertellen een heel verhaal, waarvoor ik oog en oor heb. Integriteit en aandacht voor je hele persoon en organisatie draag ik hoog in het vaandel.

Ben je CEO of HR-manager, dan inspireer ik je vanuit mijn ruime ervaring en kennis van zaken om op een gegronde, kwalitatieve manier de arbeidsmarkt te interpreteren en leiderschap te ondersteunen.

Bio

Meer over mijn professionele achtergond en opleidingen vind je op LinkedIn

Nieuwlogo2