Carrière – Loopbaan

Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je meer voldoening uit je job halen? Kom je op een punt in je loopbaan dat je nieuwe paden wilt bewandelen, dat je het even niet meer weet welke je wil en kan kiezen. Wil je zelf je loopbaan sturen in de richting van wat je energie geeft ? Wil je graag proactief te werk gaan om te vermijden dat je vroeg of laat uitgekeken raakt op je job?

Heb je net je werk verloren of weet je dat je zal getroffen worden door reorganisatie en ben je op zoek naar een ervaren, mensgerichte partner om je naar een nieuwe job te begeleiden?

Op maat

Elke coachtraject en sessie  is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften/verlangens en vragen.  Het helpt om keuzes te maken , beslissingen te nemen vanuit je ware kwaliteiten en vanuit wat jij belang aan hecht.

Positieve insteek

In de loopbaanbegeleiding gaan we aan de slag met je talenten, sterktes, drijfveren en dromen.  In plaats van te focussen op alles wat er mis gaat, kijken we naar wat er wél werkt, naar wat jij belangrijk vindt.

Op het einde van het coaching traject heb je een vernieuwd en verrijkend inzicht in jezelf, in de jobs en contexten die je liggen. Van daaruit kan je voor de toekomst duurzame keuzes maken, een actieplan opstellen en  professionele stappen vooruit zetten waarin je bevlogenheid, betrokkenheid en flow ervaart.

Ik werk samen met My Future Works, erkend loopbaancentrum verspreid over heel Vlaanderen en de VDAB

Heb je 7 jaren werkervaring? Dan kan je met loopbaancheques betalen. Voor meer info zie www.vdab.be/loopbaancheques

myfuturewmetvdablogo

Maak een afspraak voor een gratis online of telefonisch intakegesprek