Individueel

Work Life

Welke vorm van coaching je ook kiest, telkens gaat het om een co-traject , een proces waarin een waarderende, ontwikkelings- en oplossingsgerichte aanpak centraal staat. We focussen op je sterktes, talenten en drijfveren. Je leert je bewust te zijn van wat er in je situatie aanwezig is:

  • Wat is belangrijk voor jou? (waarden)
  • Waarop kan je al bouwen? (sterktes en talenten)
  • Wat ondergesneeuwd is, brengen we terug naar boven (van onbewust naar bewust)
  • Wat geeft je energie en flow? (energievreters ombuigen naar energiegevers)
  • Wat zijn je doel(en) en je missie? (verbinding en betekenis in je leven)

Loopbaancoaching

Let’s make sense at work!  Soms kom je op een punt in je loopbaan dat je het even niet meer weet. Moet je veranderen van job? Of eerder uitkijken naar een nieuwe functie binnen je organisatie? Misschien wringt er al lang iets, maar weet je niet goed wat …

Lees meer over loopbaancoaching

Balans, veerkracht en zelfzorg

Voel jij je gespannen in je lijf? Je slaapt niet meer goed, pieker je elke nacht? Is je ademhaling onrustig? Of heb je het gevoel dat je maar een stap van die afgrond verwijderd bent? Zit je voor langere tijd thuis door ziekte, stress of burn-out?

In deze sessie brengen we in kaart waar je het moeilijk mee hebt, waar je bang voor bent. In beide gevallen kan je je weg terug vinden naar meer evenwicht en kracht en stijgt je veerkracht. Hoe vroeger je erbij bent, hoe beter je de stress in de hand kan houden.

Lees meer over begeleiding naar meer balans, veerkracht en zelfzorg

Zelfvertrouwen & assertiviteit

Het is niet altijd eenvoudig om te zeggen en te verkrijgen wat je werkelijk wilt. In deze sessies leer je contact te maken met wat je behoeftes zijn, je leert je angst om te buigen, om te denken naar betekenis en mogelijkheden. Het glas is halfvol in plaats van half leeg.

Heb je moeite om bij een sollicitatie de beste versie van jezelf te tonen of vind je geen bedrijven waar je voeling mee hebt? Klap je helemaal dicht bij de gedachte aan een job interview? Als pas afgestudeerde wil je leren en ervaren hoe het is om te solliciteren. Wat is belangrijk, waar let je het best op om het verschil te maken?

Lees meer over assertiviteit training

Life coaching

‘Zorg en aandacht’ voor je kwetsbaarheid en je innerlijke krachten. Dichter bij jezelf komen, voelend om van hieruit veranderingen in je eigen situatie mogelijk te maken.

Je kan bij mij terecht voor een grondige ondersteuning en verheldering bij situaties waar jij je niet goed bij voelt, gestresseerd over bent en waar je graag verandering in wilt.

Lees meer over life coaching

Emotionele intelligentie2.jpg